Портфолиото на Winebox идва за първи път в морската столица на

...
Портфолиото на Winebox идва за първи път в морската столица на
Коментари Харесай

Love Wines? за първи път във Варна! За любителите на качествени вина Winebox Portfolio Tasting идва в Рапонги на 23 март

Портфолиото на " Winebox "  идва за първи път в морската столица на България - Варна!

Повече от 100 виновност -  бели и червени, десертни, розе, просеко, кава и шампанско ще изпълнят атмосферата на магнетичното  Rappongi в   град Варна на 23 Март , където ще се съберат винолюбители и експерти от винената промишленост. Събитието ще ви срещне с специалисти, подготвени да споделят своя опит, ноу-хау, пристрастеност и вино.



В него ще се докоснете до разнообразни винени сортове и стилове. Ще откриете селекция от най-хубавите виновност от всяка маза, и ще научите всичко, което ви интересува за тях. Ще има над 100 отворени френски, италиански, испански виновност, виновност от Германия, Южна Африка, Нова Зеландия, Чили и Аржентина, виновност от едни от най-реномираните имена от международната винена сцена.



" Уайнбокс " е водеща фирма-вносител и формален представител за българския пазар на повече от 30 международни мазета от Франция, Италия, Испания, Чили, Аржентина, Нова Зеландия и Южна Африка. В портфолиото на компанията участват едни от най-популярните, сполучливи и разпознаваеми интернационалните марки, измежду които Champagne Taittinger /Шампан Тетанже/, Chateau Minuty /Шато Минюти/, Georges Duboeuf /Жорж Дюбьоф/, Bouchard Pere et Fils /Бушар Пер е Фис/, Vina Errazuriz /Виня Ерасурис/, Trapiche /Трапиче/ и още....

" Уайнбокс " предлага своите артикули на национално равнище, с устременост в канал Хотели- Ресторанти- Кафета и в профилирани магазини. Успешно работи с частни и корпоративни клиенти, с самостоятелно отношение към всеки един клиент.   



" Уайнбокс " провежда винени вечери, дегустации, майсторски класове, лично винено ревю – Уайнбокс Портфолио Тейстинг (четвъртото издание е във Варна, на 23 март) и частни визити на мазета от портфолиото на компанията.

Представители от  международни мазета  и уредниците Ви чакат! Съберете група от другари и прекарайте ден, в който ще се насладите на изключителни виновност.  

БИЛЕТ ЗА ВХОД

Какво включва билетът за вход:

Вход/достъп до Уайнбокс Портфолио Тейстинг 2019

Подарък чаша за вино

Бутилка минерална вода  

Молив и Дегустационен тефтер       

Дегустация на всички виновност

Цена ранно закупуване онлайн до 18 март: 20 лева

Цена закупуване в деня на събитието: 25 лв   

Адрес на компанията:

Уайнбокс ЕООД

гр. София, 1220

ул. " Илиенско шосе " № 3

Логистичен център " Рожен "

Консултации и въпроси от клиенти:        

Моб.:  + 359 898 630 660

E-mail:  [email protected] ; [email protected]

www.winebox.bg/

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР